Enterijer centar doo, Šejkina 5, Beograd
Radno vreme ponedeljak-petak: 10-19h, Subotom 10-15h +381 63 227826 Vaša korpa: 0

Blanco drobilice (meljači) bio otpada

Blanco FWD ima u svojoj ponudi tri meljača bio otpada: Lite, Medium i Max i odgovara svim BLANCO sudoperama sa otvorom Fi 90.

Robna marka

Za brzo i jednostavno uklanjanje ostatka hrane, Blanco meljači su odličan izbor za kuhinju. Blanco FWD meljači bio otpada su praktični i higijenski. Njihovom upotrebom se smanjuje količina otpada u kanti za otpad, samim tim dolazi do smanjenja rasta bakterija, neprijatnih mirisa a i verovatnoće da se u kuhinji pojave štetočine. 

Drobilice bio otpada se instaliraju direktno ispod sudopere i melju otpad od hrane, bez rizika od začepljenja cevi. Sistemom se lako upravlja sa vrha sudopere ili sa kuhinjskog pulta pritiskom na dugme - Air Switch.

Za proces mlevenja bio otpada je jedino potrebno hladna voda iz česme, kako bi došlo do ispiranja meljača. 


Strani predmeti kao što je metal se lako mogu zaglaviti u komori za mlevenje i blokirati rad meljača. Aparat BLANCO MELJAČI imaju funkciju zaštite od preopterećenja (crveno dugme za resetovanje) koja ga automatski isključuje ako se pregreje. 

BLANCO FWD MAX ima funkciju autoreverse u slučaju blokade, što pomaže da se izbegnu takvi prekidi. Ako strani predmet ostane zaglavljen uz pomoć autoreverse funkcije strani predmet može biti uklonjen bez ručnog čišćenja sistema.. Ukoliko i dalje FWD MAX ne može nastaviti sa radom, postupite kao što biste uradili za BLANCO FWD Lite i Medium:

1. Isključite sistem za odlaganje otpada i isključite vodu.
2. Izvucite utikač iz utičnice.
3. Stavite šestougaoni ključ u centralni otvor na donjoj strani uređaja. Okrenite šestougaoni ključ dok ne prođe do kraja i disk za mlevenje se ne olabavi. Uklonite šestougaoni ključ.
4. Proverite da li u izlaznom otvoru ima stranih predmeta i pažljivo ih uklonite, po potrebi kliještima
5. Vratite mrežni utikač u utičnicu.
6. Ostavite motor da se ohladi oko 10 minuta, a zatim ponovo uključite sistem za odlaganje.
Ako sistem za odlaganje ne reaguje, verovatno je aktivirana funkcija zaštite od preopterećenja. Isključite sistem za odlaganje otpada i pažljivo pritisnite crveni prekidač za preopterećenje (dugme za resetovanje) na donjoj strani uređaja. Pre nego što ponovo uključite uređaj, proverite osigurače ili prekidače u vašoj razvodnoj kutiji.

Uvek vodite računa da samo kuhinjski otpad namenjen za ovu namenu ide u drobilicu bio otpada.

.
Copyright © 2017 Aspiratori. All rights reserved.
Izrada sajta Global Webmasters