Enterijer centar doo, Šejkina 5, Beograd
Radno vreme ponedeljak-petak: 10-19h, Subotom 10-15h +381 63 227826 Vaša korpa: 0

Reklamacije

Kupac ostvaruje pravo na povraćaj robe u roku od maksimalno 14 dana od dana prijema proizvoda, sve u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača.

Molimo Vas da pre bilo kakvog korišćenja proizvoda pažljivo pročitate uputstvo za upotrebu i uslove garancije. Proizvode pažljivo koristite u skladu sa uslovima bezbednosti, koji su opisani u uputstvu. Ukoliko proizvod nije namenjen deci, strogo vodite računa da ne bude nadohvat dece da bi se izbegle povrede.

Reklamacija se može odnositi na:

  • Nesaglasnost između računa i proizvoda koji ste dobili
  • Oštećenje proizvoda koji je isporučen
  • Neispravnost proizvoda prilikom instalacije i puštanja u rad
  • Druge primedbe kupaca

Reklamacija se dostavlja trgovcu uz REKLAMACIONI LIST, koji možete poslati na e-mail aspiratori@gmail.com ili na adresu firme Mirijevski venac 24, 11160 Beograd. Enterijer centar pristupa rešavanju svake reklamacije odmah po prijemu, ali u zavisnosti od sadržaja reklamacije i potrebe da se istraži više činilaca, krajnji rok za odgovor na reklamaciju je 7 dana od dana prijema reklamacije.


Ukoliko se reklamacija odnosi na oštećenje u transportu molimo da slikate oštećenu ambalažu ili proizvod i fotografiju dostavite putem elektronske pošte na aspiratori@gmail.com. Svako oštećenje pri transportu, nedostatak delova i slično kupac je dužan da proveri ODMAH po prijemu a najkasnije u roku od 24h od prijema pošiljke, u suprotnom reklamaciju ne možemo prihvatiti.

U slučaju povraćaja novca kupcu koji je porudžbinu platio u gotovini prilikom isporuke ili uplatom na račun prodavca, Enterijer centar d.o.o. će povrat novca izvršiti uplatom na tekući račun koji mu kupac dostavi.
U slučaju povraćaja robe koja u reklamacionom postupku, kupac snosi troškove transporta robe. Neophodno je da roba bude upakovana u originalnom pakovanju. Molimo vas da čuvate originalna pakovanja.

Reklamacioni list možete dostaviti na e-mail adresu aspiratori@gmail.com ili poslati poštom na adresu firme Mirijevski venac 24, 11160 Beograd. 

Reklamacioni list možete skinuti sa našeg sajta: 

Reklamacioni list.pdf

Copyright © 2017 Aspiratori. All rights reserved.
Izrada sajta Global Webmasters